!הי

היי! אני מיכל שיינבוק.
נולדתי בוונצואלה, מקום חלומי ומרתק בדרום אמריקה. מאז שאני זוכרת את עצמי, מערכת היחסים שלי ושל המטבח הייתה אהבה ממבט ראשון, אולי בזכות העובדה שבוונצואלה מסוכן להיות ברחוב לאחר השעה חמש אחר הצהריים, ולכן היינו מבלים את רוב שעות היום בבית ואני- במטבח. אלו היו שעות קסם של קצפת ומרנג ושער לעולם מכיל ויצירתי שלא הכרתי כמותו.
את הלקוח הראשון שלי השגתי עוד בגיל 12, ומאז ההזמנות לא פסקו מלהגיע.
בשנת 2016 עליתי לארץ וחיפשתי להמשיך ולהתמקצע בתחום שהיה כה קרוב לליבי עוד מאז היותי ילדה. כבר בוונצואלה חלמתי על עבודה בסביבה יהודית ושימוש בחומרי גלם כשרים, וסוףסוף החלום הזה התגשם. אחרי שנים של הזמנות, עוגות ויצירות מתוקות, כסטודנטית לחינוך מיוחד, בשנת 2018 החלטתי
לממש את יכולות ההוראה שלי – יכולת ההסברה, הסבלנות והיחס האישי והחם שלי בעולם הקונדיטוריה של נמיס קייקס.
התחלתי להעביר קורסים לקישוט עוגות בירושלים. מהר מאוד גיליתי אהבה ומסירות עצומה כלפי לימוד בצורה סבלנית, עם כושר הקשבה ויחס אישי וחם.
בשנת 2021 עברתי לבית שמש, אשר נכון לעכשיו, אני היחידה כאן שמציעה רמה כה מקצועית בתחום העוגות והקונדיטוריה. הקורסים שלי מיועדים לנשים ובחורות ומועברים בצורה חווייתית, עם אווירה ביתית, נקיה ורגועה.
בראש מעיניי אני שמה את העברת הטכניקות בצורה הטובה ביותר, לכן אני מקפידה על קבוצות קטנות, היוצרות נופך של שיעור פרטני וליווי אישי והדוק. אז אם את אוהבת את עולם הקסם של העוגות כמעט כמוני, את מוזמנת בשמחה ליצור קשר!
ואם את תוהה- למה נמיס קייקס???
כילדה חלמתי לפתוח עסק עוגות וקונדיטוריה משותף עם חברתי הטובה ביותר. שמה נטלי, ושמי מיכל. על כן, יצרנו ביחד שם לעסק חלומות הילדות שלנו המצרף את תחילת השם הפרטי של כל אחת מאיתנו- נמיס. ב"ה החלום התגשם, ולא ויתרתי על השם שעליו חלמתי.
בואו להכיר ולהיות חלק מהתלמידות המרוצות שלי! מחכה לכן-
מיכל מנמיס קייקס.